Werken als flexer?

Flexibel werken of tijdelijk gedetacheerd worden?

Voor ons Flexbureau zijn wij altijd op zoek naar Begeleiders Wonen die onze zelfstandig werkende teams kunnen ondersteunen in Arnhem, Laag-Soeren, Nieuw-Wehl en omgeving.

Voor ons Flexbureau zijn wij altijd op zoek naar Begeleiders Wonen die onze zelfstandig werkende teams kunnen ondersteunen in Arnhem, Laag-Soeren, Nieuw-Wehl en omgeving.

Flexbureau

Wij regelen de inzet van alle flexmedewerkers binnen Elver. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt voor flexmedewerkers als het gaat om bijvoorbeeld vragen rondom contracten/mutaties, deskundigheidsbevordering, ontwikkeling en verzuimbegeleiding (goed werkgeverschap). Wij adviseren teams op het gebied van personeelsinzet en zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe flexmedewerkers.

Waarom via het Flexbureau werken?

Wij bieden jou de kans om verschillende groepen binnen Elver te leren kennen, voordat je aan een vaste groep via een vacature gekoppeld wordt. Je kunt op verschillende manieren aan de slag via ons:

1. Je kiest ervoor om met een groter contract tijdelijk gekoppeld te worden aan een groep. Zo zijn wij regelmatig op zoek naar collega’s die tijdelijk een groep kunnen ondersteunen voor de duur van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte of verlof van een collega. Je maakt uiteraard eerst kennis met de groep voordat je de keuze maakt om gekoppeld te worden. Mocht er daarna een vacature open komen op die groep, dan kan je eventueel doorstromen.

2. Via ons geavanceerde plansysteem kan jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en tevens kun je bieden op openstaande diensten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zo kan jij zelf jouw rooster bepalen (wij vragen daarbij dat jij 2 weekenden per maand wordt ingezet).

3. Je maakt een combi tussen de bovenstaande 2 opties. Stel: jij wil voor 24 uur per week bij ons aan de slag en een groep zoekt iemand voor een langdurige aanvraag voor 18 uur per week, dan kan jij 6 uur per week op andere groepen erbij werken. Zo heb jij rustig de tijd om Elver beter te leren kennen, word je op één groep ingewerkt en doe je meer werkervaring op.

Tijdens jouw sollicitatiegesprek kijk je met ons samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Elver.

Wat vragen wij van jou?

 • Het is prettig als je ervaring hebt met het verzorgen en/of begeleiden van bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Het is belangrijk dat je samen kan werken met je collega’s, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team;
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen.
 • Je bent beschikbaar voor alle voorkomende diensten, denk hierbij aan ochtend-, dag-, avond-, slaap- en weekenddiensten (hierbij wordt je minimaal 2 weekenden per maand ingezet).
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?

 • Samen met ons stem jij jouw contract af; tussen de 2 tot 36 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken. 
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 volgens CAO Gehandicaptenzorg.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
 • Wij gaan graag met jou in gesprek over de uren en mogelijkheden binnen Elver!

Ben jij in het bezit van een relevante diploma vanaf niveau 3 en heb jij ervaring binnen de Gehandicaptenzorg? Bekijk en reageer via onze pagina 'Vacatures' op onderstaande vacatures:

 • Intensieve begeleiding
 • Intensieve verzorging
 • Avond- en weekendbaan

Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@elver.nl.

Hartelijke groeten,

Afdeling HR

Meer over werken bij Elver

Voor vragen over Elver

0314 69 69 11     info@elver.nl

Voor vragen rondom werken bij Elver

sollicitatie@elver.nl